ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ στη ΛΑΡΙΣΑ! ΑΡΜΕΝΙΟΣ ποδοσφαιριστής επιστρέφει για να πολεμήσει...

Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι που την πέφτουν στις βάρκες και την κάνουν νύχτα απ' την χώρα τους αντί να κάτσουν να την υπερασπιστούν και έρχονται να ζήσουν την επιδοματική πολιτική της Ελλάδας και της ΕΕ εν γένει, κουβαλώντας εκτός από τη δειλία τους και όλα τα υπόλοιπα άσχημα του χαρακτήρα τους, και των συνηθειών τους.
Φυσικά δεν μιλάω για τα γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους ελάχιστους Σύριους μετανάστες που είναι και οι μόνοι που δικαίως να τους βοηθήσουμε.
-------------------------------------------------------------
Με ανακοίνωσή της η Λάρισα έκανε γνωστό ότι παρότι υπήρξε συμφωνία με τον Αρμένιο ποδοσφαιριστή Βαραζντάν Χαρογιάν στη Λάρισα αυτή δεν θα υλοποιηθεί, καθώς κλήθηκε να υπηρετήσει την πατρίδα του εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης με το Αζερμπαϊτζάν .
«Πριν από λίγα λεπτά ο μάνατζερ του αρχηγού της Εθνικής Αρμενίας Haroyan μας ενημέρωσε ότι η μεταγραφή του παίκτου στην ΑΕΛ ματαιώνεται, τουλάχιστον για αυτή την μεταγραφική περίοδο, γιατί ο ποδοσφαιριστής όπως και όλοι οι Αρμένιοι πολίτες μέχρι 40 ετών επιστρατεύτηκαν και ήδη ευρίσκεται στο πεδίο των μαχών», αναφέρει χαρακτηριστικά η θεσσαλική ομάδα.
Μάλιστα  η Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα και το μήνυμα που απέστειλε στον ιδιοκτήτη της Αλέξη Κούγια ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.via Press24.gr https://ift.tt/349Cwj5
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.