Αρκουμανέας: Είχαμε ελέγξει το γηροκομείο στον Άγ. Παντελεήμονα – Πρέπει να δούμε τι συνέβη

Αρκουμανέας: Είχαμε ελέγξει το γηροκομείο στον Άγ. Παντελεήμονα – Πρέπει να δούμε τι συνέβη

Τα κέντρα φιλοξενίας ηλικιωμένων είναι προτεραιότητα μας τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας. Με αφορμή τον εντοπισμό πολλών κρουσμάτων σε γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα είπε ότι ο συγκεκριμένος χώρος είχε ελεγχθεί στα τέλη Αυγούστου και δεν είχε βρεθεί κάποιο κρούσμα. Πρέπει να δούμε τι συνέβη τον μήνα που μεσολάβησε, ανέφερε.

Ο κ. Αρκουμανέας είπε ότι κάνουν έκκληση σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους στους συγκεκριμένους χώρους να τηρούν με αυστηρότητα τα μέτρα.

Ανέφερε ότι τις τελευταίες εβδομάδες η Αττική παρουσιάζει σημαντική αύξηση κρουσμάτων ενώ η υπόλοιπη χώρα πάει καλύτερα. Πρόσθεσε ότι στόχος τους είναι ο περιορισμός της διασποράς κι ότι θα συνεχισθούν τα rapid test στο κέντρο της Αθήνας.

Αύριο κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρεθούν στο Ίλιον.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2HLDScn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη