Ιωάννης Σαρακιώτης: Η τραγική κατάσταση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας μας θλίβει όλους


Η τοποθέτηση του βουλευτή Φθιώτιδας Ιωάννη Σαρακιώτη για την κακή κατάσταση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας:


Η τραγική κατάσταση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας μας θλίβει όλους.

Περισσότερο όμως γεμίζουν θλίψη εκείνα τα μεγάλα - προεκλογικά λόγια περί σχεδίου αναβίωσής της. Εκείνων που το προηγούμενο διάστημα, όταν και γίνονταν προσπάθεια εξορθολογισμού της άκρως προβληματικής κατάστασης, στην οποία μεθοδικά την έφεραν, αδημονούσαν.

➤ Οι τότε αδημονούντες και σήμερα βραδυπορούντες, μας έχουν πει (και γράψει) ότι επιχειρησιακός στόχος τους, είναι η Π.Ε.Λ. να αναδειχθεί σε αναπτυξιακό φορέα, τόσο της περιοχής, όσο και της εθνικής οικονομίας γενικότερα.

➤ Οι τότε αδημονούντες και σήμερα βραδυπορούντες, μας έχουν πει (και γράψει) ότι έχει ήδη παραδοθεί συνοπτική πρόταση αξιοποίησης της Π.Ε.Λ., ενώ το προσεχές διάστημα θα συστηματοποιούνταν η σχετική πρωτοβουλία.

Παρόλα αυτά η θλιβερή αυτή εικόνα παραμένει. Εκεί, για να συμπυκνώνει και να αντανακλά τη ζοφερή περίοδο στην οποία περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, έχει εισέλθει η Φθιώτιδα και η χώρα.

▪︎ Υ.Γ.: Επί του θέματος έχει κατατεθεί σχετική ερώτησή μου από τις 🗓 06.07.2020. Ερώτηση που μέχρι και σήμερα δεν έχει απαντηθεί... ➭ https://bit.ly/3c5itpt

Νεότερη Παλαιότερη