Στη ΦΕΞ για μάθημα αρχαίας Ελληνικής Λύρας

Στη ΦΕΞ για μάθημα αρχαίας Ελληνικής Λύρας

Τρία Εργαστήρια της ΦΕΞ ξεκινούν τη λειτουργία τους. Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, ξεκινά την επαναλειτουργία της, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να γίνουν μέλη της.

«Κάνε την εγγραφή σου τώρα, κέρδισε προνόμια και στήριξε το μοναδικό Μουσείο της πόλης. Στείλτε mail στο fexorg@otenet.gr με το ονοματεπώνυμό σας και το- α τμήμα-τα που σας ενδιαφέρουν και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις μέρα και ώρα της πρώτης Συνάντησης του τμήματος», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο κάλεσμά τους.

«Ειδικότερα, το φθινόπωρο προγραμματίζεται να λειτουργήσουν:

Εργαστήριο Αρχαίας Ελληνικής Λύρας

Επανέναρξη μαθημάτων του Εργαστηρίου Αρχαίας Ελληνικής Λύρας! Την Παρασκευή 25/09/2020 στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης. Πρόγραμμα: 17:30 – 18:00 – Προσέλευση μαθητών και ενδιαφερομένων. Παρουσίαση της Αρχαίας Λύρας από την διεθνούς φήμης μουσικό και δασκάλα Λίνα Παλερά. Εγγραφές νέων μαθητών
18:00 – 20:00.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Φ.Ε.Ξ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το εργαστήριο αυτό είναι μια πρόσκληση σε όλους εσάς που ζώντας στην εποχή του 2020, με όλες τις δυσκολίες, προκλήσεις κι αδιέξοδα, θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να Απελευθερωθείτε Νοητικά και Σωματικά. Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να μοιραστεί Μεθόδους με τις οποίες μπορεί ο Άνθρωπος να Απελευθερωθεί, δίνοντας ταυτόχρονα μια Πνοή Ζωής στην Κοινωνία μας.

Τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν στο Εργαστήριο είναι:

1 ) To Σώμα μας: Θα εκπαιδεύσουμε το Σώμα μας μέσω Ειδικών Στάσεων για την επαναφορά της Ορθοσωμίας και της Φυσικότητάς του.

2 ) Η Αναπνοή μας: Θα εκπαιδεύσουμε – Ενθυμηθούμε την Φυσική Αναπνοή και τις Απεριόριστες Δυνατότητες που ανοίγουν Αναπνέοντας Φυσικά.

3 ) Ο Νους μας: Θα Εκπαιδεύσουμε και Διερευνήσουμε την Φύση του Νου μας μέσω:

Α ) Θεωρίας Β) Στοχασμού Γ ) Διαλογισμού

Πληροφορίες : Υπεύθυνος εργαστηρίου: Νίκος Γεκτίδης τηλ. 6948307905

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΦΕΞ

Στο πλαίσιο στήριξης και ενίσχυσης του Λαογραφικού Μουσείου της Ξάνθης το Εργαστήριο Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης της ΦΕΞ διοργανώνει διήμερο σεμινάριο 3 & 4 Οκτωβρίου με θέμα «Μένοντας 'σταθεροί' σε έναν κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται». […]

Πληροφορίες: Σάββατο 3 Οκτωβρίου 3μμ-9μμ & Κυριακή 4 Οκτωβρίου 10πμ-5μμ

Συντονιστές: Ειρήνη Κιλέτση: Ψυχολόγος ΑΠΘ-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt & Επόπτρια Gestalt, crm trauma therapist. Mέλος της European association of Gestalt Therapy EAGT, ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής εταιρίας Gestalt Θεραπείας HAGT.

Μαρίνα Κατσικίδου : Ψυχολόγος ΑΠΘ-Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, crm trauma therapist. M.Sc Νευροφυτοθεραπείας & Ανάλυσης του Χαρακτήρα.

Πληροφορίες & Εγγραφές: Γραμματεία Φεξ 2541025421, Μαρίνα Κατσικίδου 6955495569.»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2HdaUSf
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη