Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού στα παράλια του δήμου Αγιάς

Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα τουρισμού στα παράλια του δήμου Αγιάς

Με θέμα την «Πράσινη εξερεύνηση στο κέντρο της Ελλάδας» γιόρτασε ο Δήμος Αγιάς και η Περιφέρεια Θεσσαλίας τη φετινή Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στα παράλια του δήμου.


Σκοπός του Δήμου και της Περιφέρειας είναι να δηλώνει παρόν και αρωγός για τον κλάδο του τουρισμού, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση της πανδημίας, μιας και αποτελεί ευθύνη της πολιτείας να διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει να είναι ο τουρισμός το μεγάλο και συγκριτικό πλεονέκτημα αυτής της χώρας.


Η συμμετοχή του κόσμου στην ποδηλατοβόλτα ήταν πραγματικά μεγάλη και η εκδήλωση αγκαλιάστηκε από ανθρώπους κάθε ηλικίας, ιδιαιτέρως από οικογένειες με μικρά παιδιά, πράγμα που αποδεικνύει ότι ο τόπος μας έχει τη δυνατότητα να προτείνει μοντέλα τουρισμού που δεν δημιουργούν προβλήματα συγχρωτισμού και που τα εμπιστεύονται οι επισκέπτες.


Στην όλη εκδήλωση ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που βραβεύτηκαν απλοί πολίτες για την δική τους συμβολή στον τομέα του τουρισμού.
Την πρωτοβουλία του Δήμου Αγιάς και της Περιφέρειας Θεσσαλίας στήριξαν με την συνδρομή τους τοπικοί φορείς και Σύλλογοι.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3ijjH1M
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη