Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής από το δήμο Αγ. Ι. Ρέντη

photo: pexels

Νέες τεχνικές γραφής, έκφρασης και επικοινωνίας θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν όσοι παρακολουθήσουν το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής ξεκινά τη λειτουργία του την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στη Δημοτική Ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη. Στόχος του Α' κύκλου του εργαστηρίου είναι η επικοινωνία των μελών της ομάδας μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων των έργων τους, στο στάδιο της επεξεργασίας ή της αναθεώρησης (editing). Η εμπειρία της γραφής και το προσωπικό στίγμα του καθένα θεωρούνται η βάση για τη δημιουργική συζήτηση και αφομοίωση νέων απόψεων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται για τη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Γρεβενών 5-7)) κάθε Δευτέρα και για τη Δημοτική Ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Μπιχάκη 8) κάθε Τετάρτη από τις 7.00μ.μ -9.30 μ.μ.

Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν πρόσβαση στο internet και δυνατότητα χρήσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αποστολή-λήψη κειμένων. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Δημιουργικής Γραφής θα επιδοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες Βεβαίωση Παρακολούθησης. Πληροφορίες-Εγγραφές: ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ (Κύπρου 7), τηλ. 2104819007- 4821555. Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



via Ειδησεις https://ift.tt/2FGXDRc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη