Βόλος: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον αποψινό τελικό ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Βόλος: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τον αποψινό τελικό ΑΕΚ- Ολυμπιακός

Τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ και τρία περιπολικά βρίσκονται αυτή την ώρα τόσο στην οδό  2ας Νοεμβρίου, όσο και έξω από το ξενοδοχείο volos palace, όπου διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ, κυκλώνοντας στην ουσία συγκεντρωμένους οπαδούς για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Ν. Ιωνίας. Ο πολυσυζητημένος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2019-20 θα διεξαχθεί απόψε στις 21.00  κεκλεισμένων των θυρών.

Στο μεταξύ με αφορμή τον αποψινό αγώνα έχουν ληφθεί ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Και πιο συγκεκριμένα με έγγραφο του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας, ορίζονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον αποψινό τελικό.

Ειδικότερα, ορίζεται προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας: α) των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας της Περιφερειακής οδού Βόλου μεταξύ του Κόμβου Μελισσατίκων και του Κόμβου Φυτόκου,  από την 16.00 ώρα μέχρι πέρατος των αστυνομικών μέτρων και β) της οδού Σταδίου μεταξύ της οδού Δοξοπούλου και της Περιφερειακής οδού Βόλου, έξωθεν Πανθεσσαλικού Σταδίου Νέας Ιωνίας Βόλου, επίσης από την 16.00 ώρα μέχρι πέρατος των αστυνομικών μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται δια μέσω των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου – Δοξοπούλου-Αγίου Διονυσίου – Φυτόκου – Περιφερειακής οδού Βόλου.

Συντακτική ομάδα ΕΡΤ Βόλου

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/3k7P7tx
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.