Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού: Η έναρξη της υποβολής αιτήσεων εντός της εβδομάδας για τον μήνα Ιούλιο

Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού: Η έναρξη της υποβολής αιτήσεων εντός της εβδομάδας για τον μήνα Ιούλιο

Πίστωση ποσού συνολικού ύψους 7,4 εκατ. Ευρώ σε 22.544 δικαιούχους της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού του μήνα Ιουνίου. Ξεκινά η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων την τρέχουσα εβδομάδα για τον μήνα Ιούλιο.

Σχετικά με την Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού, που χορηγείται σε επαγγελματίες των οποίων οι επιχειρήσεις παρέμειναν κλειστές με κρατική εντολή, το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι:

• Έχει πιστωθεί από την περασμένη Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς 22.544 δικαιούχων της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού μηνός Ιουνίου ποσό συνολικού ύψους 7,4 εκατ. ευρώ.

• Μέσα στην εβδομάδα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα "myBusinessSupport" της ΑΑΔΕ για την υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού για τον μήνα Ιούλιο.

ΠΗΓΗ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2Rvppmd
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη