Αναφορά του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαρίτου για τα περιοριστικά μέτρα

Αναφορά του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαρίτου για τα περιοριστικά μέτρα

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου κατέθεσε σήμερα αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής για τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με την οποία τον καλεί να επανεξετάσει τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην ΠΕ Ροδόπης.

Ο βουλευτής με την αναφορά του κοινοποιεί επιστολή των Σωματείων Καφέ & Εστίασης της ΠΕ Ροδόπης με την οποία οι καταστηματάρχες επισημαίνουν ότι εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων πλήττονται αδικαιολόγητα οι επιχειρήσεις και ιδιαίτερα της εστίασης, οι εργαζόμενοι και η τοπική οικονομία και ζητούν την άμεση ανάκλησή τους.

Ειδικότερα, ο βουλευτής της Ροδόπης ζητά από τον Υπουργό να επαναξετάσει τα περιοριστικά μέτρα που έχει επιβάλλει στην ΠΕ Ροδόπης σημειώνοντας: «Στις 11-09-2020 δώσατε νέα παράταση στα έκτακτα μέτρα που είχατε λάβει στις 11 Αυγούστου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σχετικά με την απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων μετά τα μεσάνυχτα. Μέτρα που επιβλήθηκαν οριζόντια και περιέλαβαν την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, που δεν είχε και συνεχίζει να μην έχει επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο.»

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35xFTm7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη