Χαρδαλιάς για τον λάθος συναγερμό στο κρουαζιερόπλοιο: Eλήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα

Eurokinissi

«Νομίζω, όμως, ότι η λήξη του συναγερμού έρχεται να αποδείξει ότι και στο κομμάτι των τεστ υπάρχουν οι ασφαλιστικές δικλείδες που μας διασφαλίζουν να μπορούμε να ελέγχουμε σε κάθε περίπτωση κάθε δείγμα από όποιο εργαστήριο και αν έρχεται» είπε μεταξύ άλλων για τα κρούσματα στο κρουαζιερόπλο Mein Schiff 6. Αναλυτικά η εξήγηση που έδωσε για τον «λάθος συναγερμό». Τι τόνισε ο Μαγιορκίνης. 

Xαρδαλιάς: «Eλήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα» στο κρουαζιερόπλοιο

Σε ερώτηση του news4health.gr προς τον Νίκο Χαρδαλιά και Γκίκα Μαγιορκίνη αν τους προβληματιζει το γεγονός οτι προέκυψαν 12 ψευδώς θετικά από ένα εργαστηριο και γενικα αν τίθεται θεμα της ποιότητας των τεστ κρουζιερόπλοιο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο καθηγητής επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης, τόνισαν ότι «ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα».

Αρχικά, ο καθηγητής εξήγησε ότι κατά τον δειγματοληπτικό έλεγχο ρουτίνας εταιρείας αρχικά ανευρέθηκαν 12 ασυμπτωματικά άτομα με οριακά αποτελέσματα, τα οποία στη συνέχεια φάνηκε ότι είναι ψευδώς θετικά.

Εξήγησε ότι λόγω του επιδημιολογικού προφίλ της διερεύνησης και του ιστορικού υπερμετάδοσης που έχουμε στα κρουαζιερόπλοια έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου.

Αναλυτικά η εξήγηση που έδωσαν ΕΔΩ



via Ειδησεις https://ift.tt/3jfulYL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη