Δημοσκόπηση MRB: Η αξιολόγηση των υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ

Eurokinissi

Στη δημοσκόπηση της MRB για το STAR η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο 18%, ενώ οι πολίτες δεν θέλουν συμβιβασμό με την Τουρκία και νέο lockdown. Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου σε πανελλαδικό δείγμα 1.009 ατόμων.

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 39%, ο ΣΥΡΙΖΑ 21%, το ΚΙΝΑΛ 5%, το ΚΚΕ 4,7%, η Ελληνική Λύση 4,1%, το ΜέΡΑ 25 2,9%, ενώ οι αναποφάσιστοι βρίσκονται στο 13,1%. Το άλλο κόμμα φτάνει σε ποσοστό 4,6% και στο 5,6% το λευκό - άκυρο - αποχή.

Σε ερώτημα σχετικά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και το πόσο θετική ή όχι είναι η άποψη των πολιτών στη δημοσκόπηση καταγράφεται ότι ο Νίκος Δένδιας βρίσκεται στην κορυφή με 55,2%, ενώ ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας και Τάκης Θεοδωρικάκος.

dimoskopisi 24 9

Η αξιολόγηση των υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ

mrb δημοσκοπηση



via Ειδησεις https://ift.tt/3kM5EU8
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη