Γέμισαν τους δρόμους στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, Ποια πανδημία και ποιες αποστάσεις (pics & vid)

Grtimes

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την σπουδαία αναμέτρηση με την Κράσνονταρ, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και οι οπαδοί του Δικεφάλου συνοδεύουν την αποστολή της ομάδας έως το γήπεδο. Ποια πανδημία κορονοϊού και ποιες αποστάσεις;

Χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συνοδεύουν την αποστολή της ομάδας. Τους αποθέωσαν φωνάζοντας συνθήματα, κρατώντας πυρσούς στα χέρια και σημαίες, δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει αποκλείσει την παρουσία θεατών στα γήπεδα κι έτσι στο σημερινό ραντεβού με την ιστορία ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Κράσνονταρ στον επαναληπτικό αγώνα των play offs του Champions League στην άδεια Τούμπα.

«Όχι οπαδοί, όχι πάρτι»

οπαδοι παοκ θεσσαλονικη

«Όχι οπαδοί, όχι πάρτι…», γράφει ένα πανό που κρέμασαν από νωρίς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στια κάγκελα της Θύρας 5, ωστόσο έστησαν ένα πραγματικό πάρτι έξω από το Μακεδονία Πάλας όπου είχε καταλύσει η αποστολή.

Περίπου πέντε ώρες πριν την έναρξη του αγώνα (22:00, Cosmote Sport 1) άρχισαν να μαζεύονται οι πρώτοι και λίγο μετά τις 19:00 οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο για περισσότερους από 3.000 οπαδούς οι οποίοι έκλεισαν την παραλιακή λεωφόρο τραγουδώντας συνθήματα, ενώ στη συνέχεια συνόδευσαν την αποστολή ως το γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε το βίντεο:



πηγή: grtimes.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/30oj2Gt
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη