Πρώτη θέση για Λαμπροπούλου στο Smash Tripolis

Πρώτη θέση για Λαμπροπούλου στο Smash Tripolis

Συνεχίζονται εν μέσω φθινοπωρινής σεζόν οι αγωνιστικές επιτυχίες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Αυτή τη φορά σειρά πήρε η Σήλια Λαμπροπούλου, η οποία κατάφερε στην κατηγορία των μονών, στο τουρνουά του Smash Tripolis, να καταλάβει την 1η θέση.

Σε 16άρι ταμπλό στην κατηγορία των γυναικών 12-34, η Λαμπροπούλου ξεκίνησε από το no3 και αφού πέρασε τον πρώτο γύρο με bye επικράτησε στον δεύτερο γύρο της Τσούκαλη με 2-0 σετ.

Στην τετράδα της διοργάνωσης απέκλεισε την Δελή με 2-0 σετ (63,63) και μπήκε στον τελικό, όπου αντιμετώπισε επιτυχημένα την Μπάζου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (63, 63). Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν σε όλες στις αθλήτριες του ομίλου που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο ταμπλό και έφτασαν μια ανάσα πριν τα ημιτελικά. Ο λόγος για τη Μιλένα Βουδούρη και τη Βάσια Παπαηλίου, που αποκλείστηκαν στην 8άδα αλλά η αγωνιστική τους παρουσία κρίνεται αρκετά καλή.

Ο όμιλος συγχαίρει δημοσίως την αθλήτριά του Σήλια Λαμπροπούλου για την κατάκτηση της 1ης θέσης και της εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια στο μεγάλο τουρνουά του Athlisis Open 2020 που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στην Αργολίδα.

πηγή φωτο: www.tennisaek.gr

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2ZLGnl1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη