Στη ΝΟVA με την καλύτερη συμφωνία της δεκαετίας οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού

Στη ΝΟVA με την καλύτερη συμφωνία της δεκαετίας οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού

Η ΝΟVA θα καλύπτει τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού στη Super League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2020-21). Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με το συνδρομητικό κανάλι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Πρόκειται δε για την καλύτερη τηλεοπτική συμφωνία του Παναθηναϊκού τα τελευταία 10 χρόνια, καθώς αυτή ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ! Όπως ενημέρωσε, με ανακοίνωσή του το «τριφύλλι», το «Παναθηναϊκός TV» θα συνεχίσει τη λειτουργία του προβάλλοντας δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Όπως τονίζεται, μάλιστα σε όλους τους συνδρομητές θα επιστραφούν τα χρήματά τους.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για το πρωτάθλημα Super League Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται από τα κανάλια της ΝOVA.

Σε ό,τι αφορά το «Παναθηναϊκός TV» θα συνεχίσει τη λειτουργία του, αφού γεννήθηκε για τους φιλάθλους της ομάδας. Για να αγκαλιάσει το σύνολο του συλλόγου, για να αισθανθεί ο κόσμος το μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Το έδειξε από τις πρώτες ημέρες, ακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Νέων βόλεϊ που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το φανέρωσε το περασμένο Σάββατο, μεταδίδοντας τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Κ19 στο Πρωτάθλημα Νέων της Super League Interwetten.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν την προσπάθεια και έγιναν συνδρομητές, αποκτώντας το πακέτο για όλη τη σεζόν. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων τους αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί εντός των ημερών προς όλους.

Παράλληλα, οι φίλοι του συλλόγου, όπου και αν βρίσκονται θα μπορούν μέσω του «Παναθηναϊκός TV» να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

 

ΠΗΓΕΣ: sports.ert.gr, ΠΑΕ Παναθηναϊκός

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3hSMDxB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη