Κατερίνα Βρανά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο και την καριέρα της (vid)

Σκάι

Η Κατερίνα Βρανά δηλώνει ότι πήγε να πεθάνει και απογειώθηκε η καριέρα της: «Αν ήξερα θα το έκανα νωρίτερα». Είναι η διεθνούς φήμης stand up κωμικός Κατερίνα Βρανά που μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της και πώς αντιμετωπίζει την ασθένειά της.

Η Κατερίνα Βρανά είναι μια διεθνούς φήμης stand up κωμικός, με πολλές παγκόσμιες διακρίσεις στο βιογραφικό της.Μάλιστα, το CNN την έχει κατατάξει στη λίστα με τις 13 καλύτερες γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως. Πήρε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας του Laugh Factory το Δεκέμβριο του 2016 και κατάφερε να φτάσει στους τελικούς ανάμεσα σε πέντε ακόμα υποψηφίους. Μάλιστα έχει αναδειχθεί τρίτη καλύτερη κωμικός του κόσμου το 2016 -και πρώτη Γυναίκα- στον παγκόσμιο διαγωνισμό Stand Up.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Το 2017 τη χτύπησε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Ευρισκόμενη στη Μαλαισία για παραστάσεις, άρχισε να πονάει η κοιλιά της, να κάνει εμετούς και να έχει διάρροιες. Μετά από χειρουργείο για σκωληκοειδίτιδα, που εντέλει δεν είχε, ανέβασε πυρετό, ένιωθε ταχυπαλμία και ο οργανισμός να "φτύνει" ένα ένα τα ζωτικά της όργανα.

Είχε γίνει διάτρηση εντέρου, είχε μολυνθεί το αίμα της. Οι γιατροί διέγνωσαν σηψαιμία, που οδήγησε σε σηπτικό σοκ. "Τις πρώτες τρεις μέρες που ήμουν στο κώμα η ζωή μου κρεμόταν από ένα νήμα. Απ' ό,τι μου είπαν, έφτασα πολύ κοντά στο να πεθάνω. Έμεινα σε καταστολή για περίπου δύο εβδομάδες, μέχρι να βεβαιωθούν ότι είχα αποφύγει τελείως τον κίνδυνο. Όταν με ξύπνησαν, ήμουν παράλυτη από το λαιμό και κάτω. Έπασχα από νευροπάθεια και μυοπάθεια, γάγγραινα στα άκρα και τα πνευμόνια μου δεν είχαν συνέλθει πλήρως και ήταν γεμάτα υγρό. Επίσης, ενώ το σώμα μου πάλευε να κρατηθεί ζωντανό, έπαθα και πολλαπλά θρομβωτικά επεισόδια. Εικάζεται ότι μπορεί να έπαθα και αγγειοπάθεια", έχει πει σε παράστασή της, περιγράφοντα ακριβώς από τι πάσχει.

Η Κατερίνα Βρανά επέστρεψε οπλισμένη με περισσότερο χιούμορ και δύναμη, αλλά και θετική ενέργεια, την οποία διοχετεύσει στο κοινό της κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι. Το μεσημέρι της Πέμπτης 24/9 βρέθηκε στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε για την εμπειρία που ακόμη βιώνει.

"Αν ήξερα ότι θα απογειωθεί η καριέρα όταν πήγα να πεθάνω, θα το έκανα νωρίτερα!", είπε και πρόσθεσε: "Έμαθα να μη με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για εμένα. Το λέμε και το ξαναλέμε αλλά σε νοιάζει. Απλώς να βρεις την ισορροπία τού τι σε κάνει εσένα χαρούμενο και τι δέχεται ο άλλος".

Λόγω της νέας της κατάστασης χρειάστηκε να μείνει με τη μητέρα της, κάτι που χαρακτήρισε με χιούμορ τεράστιο λάθος. "Είμαι ακόμα λίγο παράλυτη, λίγο τυφλή, λίγο μιλάω σαν να έχω μαστουρώσει… Κακώς βγήκα από το νοσοκομείο", ανέφερε γελώντας.

Όπως είπε, κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά ανεβασμένη την ψυχολογία της συνεχίζοντας τη λογοθεραπεία, κάνοντας βελονισμό και εναλλακτικές θεραπείες.



via Ειδησεις https://ift.tt/306ebJY
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη