Θήβα : Συνάντηση με αμπελουργούς είχε ο Σταύρος Αραχωβίτης (video)

 

Στη Θήβα βρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αμπελουργοί της Βοιωτίας, ειδικότερα αυτήν την περίοδο του τρύγου, μη γνωρίζοντας πως θα απορροφηθεί η παραγωγή τους και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές.

Συμμετείχαν παραγωγοί από πολλές αμπελουργικές περιοχές της Βοιωτίας, Δίστομο, Άσκρη, Θεσπιές, Μαυρομάτι, Ασωπία, Άρμα.

Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στις δυνατότητες ενίσχυσης των παραγωγών που έχει το Υπουργείο, τόσο από τα Κοινοτικά προγράμματα, όσο και από το σημαντικό δημοσιονομικό απόθεμα των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ που κληροδότησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Επεσήμανε ότι στο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», που εκπόνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, έχουν προβλεφθεί συγκεκριμένα μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματος των αγροτών.

Αραχωβίτης και Πούλου δεσμεύτηκαν, ότι θα καταθέσουν άμεσα επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ώστε να αναγκασθεί ο Υπουργός Μ. Βορίδης,"να απαντήσει στην αγωνία των παραγωγών και να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους".



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/35H8Xb2
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη