Πάνος Ρεντούμης: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού - Το Ρετιρέ και ο ρόλος που τον καθιέρωσε (vids)

FACEBOOK

Μουδιασμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος από την είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού. Ποιος ήταν ο Πάνος Ρεντούμης.

 

Ο Πάνος Ρεντούμης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του.

Πάνος Ρεντούμης: Ο αξέχαστος «Δημήτρης, Θανάσης ή Θάνος»

Ο Πάνος Ρεντούμης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Το Ρετιρέ». Έμεινε στην τηλεοπτική ιστορία ως «Δημήτρης, Θανάσης ή Θάνος», καθώς έτσι τον αποκαλούσε η Κατερίνα Γιουλάκη. Εκεί τον είδαμε να υποδύεται έναν απατεώνα που «πουλούσε» έρωτα στις πρωταγωνίστριες της σειράς προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα. Μέχρι σήμερα, θεωρείται ένας από του πιο αξέχαστους χαρακτήρες του «Ρετιρέ».

Ο ηθοποιός συμμετείχε σε πολλές δημοφιλείς σειρές όπως: Έγκλημα και πάθος, Αληθινοί Έρωτες, Αν μ' αγαπάς, Ανατομία ενός Εγκλήματος, Μια στιγμή 2 Ζωές, Το Τρίτο Στεφάνι, Πάνω από το νόμο κ.α.

«Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε..»

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο φίλος του Σπύρος Μπιμπίλας.

«O πόνος φέτος δεν έχει τέλος.. Ένας από τους καλύτερους μου φίλους, ένας αξιαγάπητος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που μας έδεσαν τόσα πολλά στην ζωή και την δουλειά που τόσο λάτρευε, έφυγε ξαφνικά… Βαριά η οδύνη αγαπημένε μου φίλε.. Σε χαιρετούν όλοι οι ηθοποιοί….» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΠΑΝΟΣ ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ

(πηγή φωτό Facebook)

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του τον βρήκε νεκρό μέσα στο διαμέρισμα τους και ο θάνατος του οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.



via Ειδησεις https://ift.tt/32I9988
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη