Πώς έπεσε το δίκτυο της Vodafone, η ανακοίνωση για το πρόβλημα και την αποκατάσταση

Eurokinissi

Σε τριπλό κόψιμο καλωδίου οπτικών ινών αποδίδουν πηγές της Vodafone τη μεγάλης έκτασης βλάβη που έχει προκληθεί και εστιάζεται κυρίως στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και στα δεδομένα (data). Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται, ανακοίνωσε η Vodafone.

Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει από το απόγευμα της Τετάρτης 30/9 η Vodafone σε όλη την Ελλάδα.

Σε πολλές περιοχές δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα, αλλά ούτε και έχουν πρόσβαση στα δεδομένα όσοι είναι συνδρομητές ενώ το δίκτυο 4G δείχνει να λειτουργεί αλλά τελικά δεν κατεβάζει δεδομένα.

Ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης θα είναι περίπου δύο ώρες, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα

Η ανακοίνωση της vodafone για το μπλακ άουτ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ταυτόχρονου κοψίματος οπτικής ίνας σε 3 διαφορετικές οδεύσεις (Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία-Κροατία), αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε υπηρεσίες internet σταθερής και κινητής.

Έγιναν αμέσως οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες και το πρόβλημα σταδιακά αποκαθίσταται. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

VODAFONE

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση της Vodafone για το πρόβλημα στο δίκτυο, πότε θα αποκατασταθεί

Έπεσε και το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων λόγω Vodafone

Έπεσε το δίκτυο της Vodafonevia Ειδησεις https://ift.tt/3ibiMAE
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.