Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με Βιλερμπάν, όλα δείχνουν 0-20!

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με Βιλερμπάν, όλα δείχνουν 0-20!

Η EuroLeague ανακοίνωσε περίπου 2 ώρες (!) πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν στο «Astroballe» της Λιόν. Παράλληλα, θα ανοίξει Πειθαρχική Διαδικασία από τον δικαστή της διοργάνωσης.

Το ξέσπασμα της πανδημίας στην Βιλερμπάν οδήγησε στην αναβολή του αγώνα για την 3η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν κάνει το ταξίδι στην Λιόν. Στην ανακοίνωσή της η EuroLeague εξηγεί ότι η γαλλική ομάδα δεν είχε 8 παίκτες παίκτες προκειμένου να συμπληρώσει το ρόστερ της για ένα ματς της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τον πρωτόκολλο της EuroLeague για την Covid-19, όποια ομάδα δεν έχει τουλάχιστον 8 παίκτες θα χάνει το ματς με σκορ 20-0. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να... υπολογίζει στην δεύτερη νίκη του στην διοργάνωση, εκτός αν πάρει διαφορετική τελική απόφαση ο Δικαστής της EuroLeague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague

«Ο αγώνας της EuroLeague για την 3η αγωνιστική της Regular Season μεταξύ της Βιλερμπάν και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Αθηνών που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Πολλοί παίκτες της Βιλερμπάν έχουν βρεθεί θετικοί στην COVID-19, με την ομάδα να μην έχει τουλάχιστον οκτώ παίκτες στη Λίστα Εξουσιοδότησης ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί να παίξει.

Έχει ανοίξει διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Δικαστή της EuroLeague ο οποίος θα λάβει την απόφαση εν ευθέτω χρόνω σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς της EuroLeague για τη σεζόν 2020-21 λόγω της COVID-19.»via Ειδησεις https://ift.tt/34XO7Cp
Από το Blogger.