Κορονοϊός: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη - 10 κρούσματα σε δομή παιδιών με αναπηρία

αρχείου Eurokinissi

Συναγερμός έχει σημάνει σε δομή περίθαλψης παιδιών στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε αυτήν εντοπίστηκαν 10 κρούσματα κορονοϊού. Πρόκειται για ένα κέντρο αποκατάστασης παιδιών με αναπηρία της Πρόνοιας, με τις Αρχές να ανησυχούν ιδιαίτερα και λόγω της ευαλωτότητας των ατόμων που φιλοξενούνται σε αυτή.

Η δομή δεν φιλοξενεί μόνο παιδιά αλλά γενικώς άτομα με αναπηρία έως 60 ετών. Όσον αφορά στο πώς συνέβη η διασπορά του ιού στο κέντρο αποκατάστασης, όπως μετέδωσε το OPEN TV και η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», μία νοσηλεύτρια, η οποία είχε μολυνθεί από τον ιό χωρίς να το γνωρίζει, υπέγραφε τη σχετική δήλωση ότι δεν πάσχει η ίδια αλλά και κανένα άλλο μέλος της οικογένειάς της από κορονοϊό, την ώρα που τουλάχιστον τρία μέλη του οικογενειακού της περιβάλλοντος είχαν ήδη νοσήσει...



via Ειδησεις https://ift.tt/3jFBpxv

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη