Μπάμπης Λιόλιος: Μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για το Δήμο μας και συγκεκριμένα για τον Οικισμό της Άνω Αγόριανης, η παρουσία του αεικίνητου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη της καρδιάς μας κ.κ. Συμεών ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του και παραμονή της εορτής του Συμεών του Νέου Θεολόγου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Δομοκού Μπάμπη Λιόλιου.

Μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για το Δήμο μας και συγκεκριμένα για τον Οικισμό της Άνω Αγόριανης, η παρουσία του αεικίνητου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη της καρδιάς μας κ.κ. Συμεών ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του και παραμονή της εορτής του Συμεών του Νέου Θεολόγου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Σας ευχαριστούμε!

Η τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού συνδυάστηκε με τη χωροθεσία του πατέρα Γεωργίου Βούλγαρη ως Πρωτοπρεσβύτερου και ο ορισμός του ως νέος Αρχιερατικός της Περιοχής του Δομοκού.

ΑΞΙΟΣ!


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη