17 θέσεις εργασίας με ΑΣΕΠ στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

17 θέσεις εργασίας με ΑΣΕΠ στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης
17 θέσεις εργασίας με ΑΣΕΠ στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη δεκαεπτά (17) ατόµων ωροµίσθιων καθηγητών µουσικής µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικής διάρκειας οκτώ (8) µηνών, για την υλοποίηση των Προγραµµάτων του ∆ηµοτικού Ωδείου της Κ.∆.Ε.∆.Α.Μ., που εδρεύει στο ∆ήµο Αµπελοκήπων-Μενεµένης και συγκεκριµένα για τις παρακάτω ειδικότητες, µε τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα

νεες θεσεις εργασιας

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µαζί µε τα δικαιολογητικά, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση odeioampelokipon@gmail.com είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής ∆ηµοτική Επιχείρηση ∆ήµου Αµπελοκήπων-Μενεµένης (Κ.∆.Ε.∆.Α.Μ.), 28ης Οκτωβρίου 59, Αµπελόκηποι, Τ.Κ. 56123, απευθύνοντας την στο ∆ηµοτικό Ωδείο (τηλ. επικοινωνίας: 2310726668). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων µέσω ηλεκτρονικού ταχυδροµείου, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδροµείο.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η αίτηση συµµετοχής που θα υποβληθεί µε ηλεκτρονικό ταχυδροµείο θα πρέπει απαραιτήτως να εµφανίζεται υπογεγραµµένη, µε φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµέρες (υπολογιζόµενες ηµερολογιακά) και αρχίζει από την επόµενη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της παρούσας σε δύο τοπικές εφηµερίδες. Συγκεκριµένα, η προθεσµία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από 14/10/2020 έως 23/10/2020.

Η προκηρυξη ΕΔΩ



via Ειδησεις https://ift.tt/33Xvxep

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη