Ελλάδα – Μολδαβία 2-0: Την έσωσε ο Ποσμάκ

Eurokinissi

Η Εθνική μας ομάδα αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δεν μπορούσε να γίνει απειλητική απέναντι στους Μολδαβούς. Η επιλογή του Φαν Σιπ σε σχήμα με δύο αμυντικά χαφ περιόρισε το κομμάτι της δημιουργίας και οι διεθνείς δεν μπορούσαν να βρουν χώρους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Ωστόσο οι συνεργασίες των παικτών δεν ήταν καλές και η επιθετική μας ανάπτυξη σχεδόν ανύπαρκτη. Η Ελλάδα δεν μπορούσε να απειλήσει, όμως ευτυχώς για αυτήν δεν μπορούσε και να απειληθεί από τους Μολδαβούς που είχαν κλειστεί στο μισό γήπεδο. Ένα σουτ του Μπακασέτα στο 13ο λεπτό απείλησε τους αντιπάλους όμως ο Μούντρακ έβαλε το σώμα του, ενώ στο 35ο λεπτό ο Παυλίδης είδε τον Ναμάσκο να διώχνει το πλασέ του.

Τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά μέσα στο χορτάρι του ΟΑΚΑ και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες χωρίς σκορ στα αποδυτήρια, μέχρι τις καθυστερήσεις! Τότε ο Κουρμπέλης έβγαλε τον Παυλίδη σε πλεονεκτική θέση, ο Ποσμάκ τράβηξε τον επιθετικό της Ελλάδας και ο Μπακασέτας έκανε το 1-0 από το σημείο του πέναλτι. Παράλληλα, ο αμυντικός των Μολδαβών αποβλήθηκε, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «γαλανόλευκοι» μπήκαν με καλύτερο Timing και στο 50′ ο Μάνταλος δέχτηκε την μπαλιά του Μπακασέτα και με ωραίο κοντρόλ έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι για το 2-0.

Διαβάστε τη συνέχεια στο over fm



via Ειδησεις https://ift.tt/33PsPYg

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη