Κορονοϊός: Η θερμοκρασία παίζει ρόλο 20% με 30% στην αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού

INTIME

Ερωτηθείς κατά πόσο η θερμοκρασία παίζει ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης τόνισε ότι υπολογίζεται ότι μπορεί να επηρεάσει κατά 20% με 30%.

Σε κάθε περίπτωση, όπως υπογράμμισε τόσο ό ίδιος όσο και ο Σωτήρης Τσίοδρας ο συνωστισμός είναι κατά βάση ο λόγος που αυξάνονται τα κρούσματα. Οι χώροι διασκέδασης είναι εκείνοι που όπως τόνισαν δυσχεραίνουν την κατάσταση. Ο κόσμος οφείλει να δείξει περισσότερο προσοχή είπε ο κ.Τσιόδρας ενώ έστειλε ένα μήνυμα προς την ηλικιακή ομάδα των 19-39 ότι πρέπει να δείξει περισσότερη σύνεση. 

Ο επιδημιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας υπογράμμισε επίσης, ότι το ΕΣΥ ήδη έχει πιεστεί αρκετά και ότι με τα κρούσματα να ανεβαίνουν η πίεση θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα.



via Ειδησεις https://ift.tt/3jFzetO

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη