Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορονοϊό 23 εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ, έγιναν 1200 τεστ

Θεσσαλονίκη: Θετικοί στον κορονοϊό 23 εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ, έγιναν 1200 τεστ

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν 23 εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ενώ όπως αναφέρει το thestival.gr, συνολικά έγιναν 1200 τεστ.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων που νόσησε ανήκει στο διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου και περνούν το στάδιο επώασης στο σπίτι τους.

Όπως δήλωσε στο Thestival.gr ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, «η εφημερία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αύριο θα γίνει κανονικά, ενώ έχει δοθεί οδηγία, να πραγματοποιηθούν προληπτικά rapid test σε όσους εργαζόμενους θα δουλέψουν αύριο στο νοσοκομείο».

Λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που εντοπίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε υγειονομικούς των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης, εδώ και τρεις εβδομάδες έχει δοθεί οδηγία να γίνονται σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης, δειγματοληπτικοί έλεγχοι καθώς και πιο τακτικά τεστ σε όσους έρχονται επαφή με κρούσματα κι απασχολούνται στις μονάδες covid.

Σήμερα, Σάββατο 24 Οκτωβρίου, εντοπίστηκαν 217 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 22 κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 20 αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

 



via Ειδησεις https://ift.tt/2TmweHV

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη