«Καθαίρεση» Χρυσοχοϊδη για το βίντεο από το Εφετείο ζητά το ΜέΡΑ 25

«Καθαίρεση» Χρυσοχοϊδη για το βίντεο από το Εφετείο ζητά το ΜέΡΑ 25

Την άμεση απομάκρυνση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητά με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25 τονίζοντας ότι «το βίντεο από τη διάλυση της ειρηνικής αντιφασιστικής γιορτής έξω από το εφετείο, το οποίο κυκλοφόρησε από την ΕΛΑΣ, διαλύει όντως ένα ψευδές αφήγημα, εκείνο του κ. Χρυσοχοϊδη».

Το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι η «η πολιτική ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος, μη απομακρύνοντάς τον, επωμίζεται ο ίδιος την ευθύνη για την παραβίαση των δημοκρατικών διαδικασιών και την γενική καταστολή που έχει επιλέξει ως συνειδητή πολιτική ο κ. Χρυσοχοΐδης».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το αφήγημα του κ. Χρυσοχοΐδη, η αστυνομία κατέφυγε σε χημικά για να προστατεύσει το εφετείο και τους αστυνομικούς από τις μολότωφ που δήθεν δέχθηκαν. Οι επίδοξοι μοντέρ του κ. Χρυσοχοΐδη, προστίθεται στην ανακοίνωση, «που ανέλαβαν επί μία εβδομάδα να δημιουργήσουν οπτικό υλικό που στηρίζει το ψεύδος του προϊστάμενου υπουργού τους, το μόνο που κατάφεραν ήταν να τον διαψεύσουν. Επί της ουσίας, το μόνο που επιβεβαιώνει το βίντεό τους είναι εκείνο που τα μέλη και στελέχη του ΜέΡΑ25, που βρίσκονταν επί της Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, έλεγαν από την αρχή: πρώτα χρησιμοποίησε χημικά η ΕΛΑΣ και αργότερα ρίχτηκαν κάποιες μολότωφ».via Ειδησεις https://ift.tt/31eoBYs
Από το Blogger.