Θανάσης Ευθυμιάδης: Μήνυμα για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς Ντόλτσε Βίτα

Θανάσης Ευθυμιάδης: Μήνυμα για τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς Ντόλτσε Βίτα

Με ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρεται στη σειρά που πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά, την Ντόλτσε Βίτα.

Ο ηθοποιός «ανέβασε» το μήνυμα χθες στον προσωπικό του λογαριασμό με αφορμή ότι την συμπλήρωση 25 ετών από την πρεμιέρα της στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός αναφέρει τα ακόλουθα στην ανάρτησή του: «Σαν σήμερα, στις 5 Οκτωβρίου 1995, έγινε η πρεμιέρα του Ντολτσε Βίτα, και από κει και μετά τίποτα πια δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα.

Την πιο δύσκολη και γεμάτη πόνο περίοδο της προσωπικής μου ζωής, έκανα τα γυρίσματα για μία σειρά που εδώ και 25 χρόνια προσφέρει γέλιο σε όλες τις ηλικίες.

Σπουδαίο μάθημα ζωής για μένα ο Αντώνης Καλούδης.

Χαίρομαι βαθιά όταν βλέπω την αλλαγή που έφερε η σειρά στη Συνείδηση της κοινωνίας για το δικαίωμα στον έρωτα της Ελληνίδας γυναίκας άνω των 40-45 ετών. Για τη νέα γενιά να πω και για τους παλιούς να θυμίσω, ότι μέχρι τότε η ανδροκρατούμενη κοινωνία δεν δεχόταν και χλεύαζε τον έρωτα μιας μεσήλικης γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα.

Για τους άντρες όμως ίσχυε το αντίθετο, σχόλια θαυμασμού για όποιον μεσήλικα κατάφερνε να ρίξει μία πιτσιρίκα. Χρόνια πολλά λοιπόν Ντόλτσε Βίτα! Να τα εκατοστήσεις και να εμπνέεις τους ανθρώπους να ζουν τον έρωτά τους όποτε έρθει, όπως θέλουν και με όποιον σύντροφο θέλουν!».

Ανάρτηση από τον ηθοποιό Θανάση Ευθυμιάδη για τη σειρά Ντόλτσε Βίτα

Διαβάστε ακόμη:

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ συμμετέχει σε βιβλίο μαγειρικής για καλό σκοπόvia Ειδησεις https://ift.tt/36AKt3J
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.