Μήνυμα Γιάννη Σαρακιώτη για το φετινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Έρευνας & Τεχνολογίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Π.Σ., Γιάννης Σαρακιώτης για το φετινό εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Στη σημασία της εθνικής ενότητας και της ομοψυχίας, παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, στάθηκε στο φετινό του μήνυμα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα:

«Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί μια ημέρα μνήμης και υπερηφάνειας για όλους τους Έλληνες, μια ξεχωριστή ευκαιρία να υπογραμμίσουμε την ανάγκη εθνικής ενότητας και ομοψυχίας. Φέτος, 80 χρόνια μετά το ηρωικό «ΟΧΙ», οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας καθιστούν επίκαιρο το μήνυμα αυταπάρνησης και αυτοθυσίας και επιβεβαιώνουν τη διαχρονική αξία του.

Εκτός από μια αφορμή τιμής στο ένδοξο παρελθόν, η φετινή Εθνική Επέτειος οφείλει να τονίσει την υψηλή σημασία του συγκεκριμένου μηνύματος και να αναδείξει την τεράστια συμβολή και τις θυσίες μιας μικρής χώρας στον αγώνα εναντίον του ιταλικού φασισμού και του γερμανικού ναζισμού. Μια ημέρα, όπως η σημερινή, θυμόμαστε, διδασκόμαστε, εμπνεόμαστε και ενισχύουμε την πίστη μας στην υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και της δημοκρατίας.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.