Συναγερμός στο δημαρχείο Βόλου – Και 2ο κρούσμα μεταξύ των υπαλλήλων

Συναγερμός στο δημαρχείο Βόλου – Και 2ο κρούσμα μεταξύ των υπαλλήλων

Και δεύτερη υπάλληλος του δήμου Βόλου εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό, όπως πληροφορήθηκε πριν από λίγο. Πρόκειται για υπάλληλο που εργάζεται σε κεντρική υπηρεσία του δήμου Βόλου και τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντηθεί στο πλαίσιο υποχρεώσεών της ως δημοτική υπάλληλος, με τη γυναίκα που βρέθηκε θετική την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα που ένιωσε κάποια από τα συμπτώματα, έκανε  το τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ πλέον σε καραντίνα είναι όλα τα μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου όπου συναντήθηκαν τα μέχρι τώρα δύο διαπιστωμένα κρούσματα.

Ο δήμος Βόλου ήδη σήμερα προχώρησε σε απολύμανση τόσο του δημαρχείου όσο κι άλλων κτιρίων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  θα προχωρήσει αύριο σε διενέργεια τεστ σε όλους τους υπαλλήλους μέσω της κλινικής «Άνασσα».

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΣ ΟΤΑ έχει ζητήσει να γίνει πλήρη ενημέρωση των εργαζόμενων και απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και οχημάτων.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34TLwsU
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη