Κεραμέως: Διάλογος μόνο με ανοιχτά σχολεία, δε μπορεί να παρεμποδίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία

Photo: eurokinissi

«Κατανοούμε ανησυχίες και προβληματισμούς που υπάρχουν και εδώ είμαστε για να τα συζητήσουμε όλα. Αλλά ο διάλογος μπορεί να γίνει μόνο με ανοιχτά σχολεία» τόνισε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με το κύμα καταλήψεων σε σχολεία της χώρας.

Η κα Κεραμέως πρόσθεσε ότι «δε νοείται οιοσδήποτε να παρεμποδίζει το δικαίωμα μάθησης σε κάποιον άλλον και δε μπορεί να παρεμποδίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία».

Σχετικά με τον κορωνοϊό η Υπουργός Παιδείας διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα στα σχολεία επικαιροποιούνται συνεχώς. «Φροντίζουμε να βελτιώνονται συνεχώς τα μέτρα με γνώμονα την προστασία των μαθητών και το δικαίωμα στη μάθηση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι τα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα στα σχολεία βρίσκονται μόλις στο 0,001%. «Μπορεί αυτό να αλλάξει; Ασφαλώς. Αλλά αυτό ισχύει τώρα. Δράττομαι της ευκαιρίας για να καλέσω όλους να συστρατευθούν σε αυτήν την αυτονόητη εθνική προσπάθεια» κατέληξε η κυρία Κεραμέως στην παρέμβασή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.via Ειδησεις https://ift.tt/2SqKajP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.