ανακοίνωση ΣΔΥΜ Θήβας

 
Αγαπητοί φίλοι,

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε μία αρκετά ιδιαίτερη και δύσκολη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού.  Αποφασίσαμε μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με τον ΔΟΘ και τον Δήμο Θηβαίων να μην διοργανωθεί ο Δρόμος του Επαμεινώνδα για το 2020. Ελπίζουμε όλοι υγιής, χωρίς επιπλέον αγωνιστικά και διοργανωτικά πρωτόκολλα που προτρέπουν οι ειδικοί και οι πρόσφατες διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να μπορέσουμε να τρέξουμε τον ιστορικό αγώνα της πόλης μας το 2021.

Επίσης αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τις ομαδικές προπονήσεις. Έτσι την Κυριακή 11 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ομαδική προπόνηση ανάβασης Κιθαιρώνα 13.5 Χλμ, και 900 μέτρων περίπου θετικής υψομετρικής, συνολικής διάρκειας έως 3 ώρες και μισή. Σημείο συνάντησης στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας στις 08:00 το πρωί απ' όπου θα αναχωρήσουμε για Ερυθρές με  αφετηρία από την βάση Ερυθρών στις 8:30. Η διαδρομή είναι αρκετά τεχνική και απαιτείται από τους δρομείς ιδιαίτερη προσοχή καθώς και να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως κατάλληλα υποδήματα, νερό, καπελάκι, αντιανεμικό, μπάρα, τζελάκι κτλ. Ο καιρός προβλέπεται αρκετά καλός, αίθριος και δροσερός με μέτριους ανέμους. Για πληροφορίες  στο τηλ. 6948044480



via ΘΗΒΑ REAL NEWS https://ift.tt/3jUSDrn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη