Χρυσή Αυγή: Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του Χρήστου Παππά!

Χρυσή Αυγή: Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του Χρήστου Παππά!

Έφοδο στο σπίτι του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πέντε αστυνομικοί της Ασφάλειας μπήκαν στο σπίτι του με ένταλμα για να διαπιστώσουν ότι δεν βρίσκεται σε αυτό.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν εντός του διαμερίσματος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής περίπου δεκαπέντε λεπτά. Αν και ο Χρήστος Παππάς δεν ήταν στην κατοικία του, οι Αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και αποχώρησαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Χρήστος Παππάς βρίσκεται στα Ιωάννινα.

Ο Χρήστος Παππάς δεν έχει μέχρι στιγμής επικοινωνήσει με τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του φέρεται να έχει δηλώσει στις αρχές πως ο πελάτης του σκοπεύει κάποια στιγμή θα εμφανιστεί.

Υπενθυμίζεται πως και τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν είχαν γίνει οι συλλήψεις της Χρυσής Αυγής, ο Χρήστος Παππάς αναζητούνταν για 24 ώρες και τελικά εμφανίστηκε μόνος του στη ΓΑΔΑ και μάλιστα με ταξί!



via Ειδησεις https://ift.tt/3meeIC8

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη