Ο Ολυμπιακός «σκότωσε» τη Μακάμπι με τρίποντο... μαχαιριά

Ο Ολυμπιακός «σκότωσε» τη Μακάμπι με τρίποντο... μαχαιριά

Ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της Euroleague προσέφεραν ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι στο ΣΕΦ. Εναλλαγές στο σκορ, σκληρές μονομαχίες και πολλά συναισθήματα συνέθεσαν το σκηνικό ενός αγώνα πραγματικό – θρίλερ ο οποίος κρίθηκε με ένα τρίποντο του Χάρισον από τα 9 μέτρα!

Η ομάδα του Μπαρτζώκα ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τους Μάρτινς και βεζένκοφ, όμως τελικά ο Χάρισον έκλεψε την παράσταση χάρη στο τρομερό buzzer beater που έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη!

Ο αγώνας:

Μετά από ένα «παγωμένο» ξεκίνημα που βρήκε τις δύο ομάδες χωρίς πόντο σχεδόν για δύο λεπτά. Ο Έλις έβαλε το πρώτο καλάθι με τον Μπράϊαντ να ισοφαρίζει για τους ισραηλινούς. Ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε διάθεση να πατήσει μέσα στη ρακέτα των φιλοξενούμενων και επιχειρούσε από απόσταση. Ο Βεζένκοφ και ο Παπανικολάου σημείωσαν το 5-2 και το 8-4 αντίστοιχα, όμως η Μακάμπι αντέδρασε γρήγορα και με πόντους των Μπράιαντ, Μπλάιζερ και Τζόουνς έφτασαν στο 8-14. Η Μακάμπι είχε ξεκινήσει να ξεδιπλώνει το επιθετικό της ταλέντο και ο Ολυμπιακός είχε χάσει την συγκέντρωσή του. Οι φιλοξενούμενοι συντηρούσαν μια διαφορά τεσσάρων έως έξι πόντων, αφού η ευστοχία της Μακάμπι είχε δημιουργήσει εκνευρισμό στους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να πηγαίνουν σε «σκοτωμένα» σουτ. Κάπως έτσι η πρώτη περίοδος έκλεισε στο +7 (22-15) για τους παίκτες του Σφαιρόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm



via Ειδησεις https://ift.tt/3kaKFKU

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη