Δίκη Χρυσής Αυγής: Πλεύρης εναντίον Πλεύρη για το αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου

eurokinissi

Αιχμές εναντίον του Γιάννη Λαγού αλλά και του συνηγόρου του Κωνσταντίνου Πλεύρη άφησε με αφορμή το αίτημα εξαίρεσης του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ο Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος Πλεύρης έγραψε στο twitter:

«Η υποβολή αιτήματος εξαίρεσης σε δικαστές,που εφάρμοσαν τον νόμο και απεδωσαν δικαιοσυνη,μετα την εκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει. Η δημοκρατία διασφάλισε δίκαιη δικη και οι αρνητές της κρίθηκαν ένοχοι για τα εγκλήματα που διέπραξαν» έγραψε ο Θάνος Πλεύρης.

{https://twitter.com/thanosplevris/status/1315586335219027968?s=20}

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε ζητήσει την εξαίρεση τακτικών και αναπληρωματικών μελών, αλλά όχι της εισαγγελέως και του αναπληρωτή εισαγγελέα.

Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, ο οποίος διορίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι το αίτημά του αφορά υπόνοιες αμεροληψίας του δικαστηρίου λόγω επηρεασμού από την έκδοση της απόφασης ενοχής και μετά, καθώς και για παραβίαση του τεκμηρίου αθωότητας.



via Ειδησεις https://ift.tt/3nJHCM3

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη