Ο Φάνης Σπανός για τις ψηφιακές τεχνολογίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Η τοποθέτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού για τις ψηφιακές τεχνολογίες.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες και ιδιαίτερα η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα γρήγορο - και ατίθασο - «άλογο», που πρέπει να «ζέψουμε» στην υπηρεσία του πολίτη.

Στη Στερεά Ελλάδα με την ηλεκτρονική υπογραφή, πρωτοκόλληση και διακίνηση εγγράφων, το διαδραστικό site, τις εφαρμογές για την Πολιτική Προστασία, τις τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, τις ψηφιακές υπηρεσίες Ιατρικής και προσχολικής εκπαίδευσης την περίοδο του lockdown, αλλά και τη γενναία χρηματοδότηση της καινοτομίας, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων.

Έχουμε όμως και πολύ δρόμο μπροστά μας, για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την προ των πυλών 4η Βιομηχανική Επανάσταση, προς όφελος των πολιτών μας.

Για όλα αυτά και πολλά ακόμη, είχα την ευκαιρία να μιλήσω, ανοίγοντας, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Περιφερειών, την 3η μέρα του Συνεδρίου Smart Cities - Digital Citizens, που πραγματοποιείται στη χώρα μας!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη