Βατόπουλος: Μέχρι το πρωί της Παρασκευής οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα

intime

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι οι Λοιμωξιολόγοι συνεδρίασαν την Τετάρτη και θα συνεχίσουν σήμερα.

«Συνεδριάζαμε χθες και θα συνεχίζουμε και σήμερα. Γι'αυτό δεν θέλω να πω και περισσότερα. Υπάρχει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και παρασύρει τους θανάτους, τις διασωληνώσεις και την πίεση στο ΕΣΥ».

Εξάλλου, ανέφερε για τον επιδημιολογικό χάρτη, «οι περιοχές αλλάζουν χρώμα μέσα σε λίγες ημέρες».

Επιπλέον, σχολίασε το ενδεχόμενο για τη χρήση μάσκας παντού: «Υπάρχει ενδεχόμενο για χρήση μάσκας παντού. Οι μετακινήσεις του κόσμου δημιουργούν πρόβλημα, έρχονται από περιοχές με πολλά κρούσματα, σε περιοχές με λίγα».

«Εξετάζονται μέτρα που δεν θα επηρεάσουν τον πυρήνα της οικονομίας. Δεν είμαι σε θέση να πω ποιο μείγμα μέτρων θα αποφασιστεί. Θα ακούσουμε νέα μέτρα, αυτό είναι σίγουρο. Το αν είναι σήμερα ή αύριο το πρωί δεν το ξέρω» κατέληξε ο καθηγητής.



via Ειδησεις https://ift.tt/37Nr8wR

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη