Πρακτική άσκηση με αμοιβή στην Παγκόσμια Τράπεζα, μέχρι πότε οι αιτήσεις

wikipedia

Η χειμερινή περίοδος πρακτικής, αφορά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο 2020 έως τον Μάρτιο 2021.

Η Παγκόσμια Τράπεζα προσφέρει ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε μεταπτυχιακούς ή διδακτορικούς φοιτητές που επιθυμούν να γνωρίσουν την αποστολή και τα αντικείμενα εργασίας της, προκειμένου να βελτιώσουν τις δεξιότητες και την εργασιακή τους εμπειρία.

Η χειμερινή περίοδος πρακτικής αφορά το χρονικό διάστημα από το Νοέμβριο 2020 έως τον Μάρτιο 2021. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν άριστα την αγγλική γλώσσα και να προέρχονται από τους τομείς: χρηματοοικονομικά, ανάπτυξη ανρθρωπίνων πόρων, γεωργία, περιβάλλον κλπ.

Η Τράπεζα καταβάλλει μισθό στους ασκούμενους, ανάλογο με τις ώρες εργασίας τους και κατά περίπτωση παρέχει αποζημίωση για τα έξοδα ταξιδιού, όχι όμως και την διαμονής όσων επιλεγούν.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται ηλεκτρονικά, έως το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων ΕΔΩ



via Ειδησεις https://ift.tt/3iY5VSJ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη