Λαμία: Πολυαρχιερατικό συλλειτούργιο - Προεξάρχει ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελείται αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού με αφορμή την εορτή της μνήμης του Αγίου ο οποίος είναι και Πολιούχος της Λαμίας. Κατά τη Θεία Λειτουργία προεξάρχει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ συλλειτουργούν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, που είναι και οικείος Ποιμενάρχης, και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου.

Αμέσως μετά θα τελεστεί Δοξολογία με την ευκαιρία συμπλήρωσης 76 ετών από την απελευθέρωση της πόλεως από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής. Το απόγευμα ο Μακαριώτατος θα εγκαινιάσει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». 





www.ekklisiaonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη