Διπλό φονικό στο Λουτράκι: «Δεν ενοχλούσε κανέναν» - Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος του θύματος

eurokinissi

«Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν, δουλευταρού ήταν, όλα καλά. Άσχετο ότι εμείς κάτι πήγε… δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήτανε μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος», λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στο Λουτράκι.

Μπορεί ο γάμος τους να μην προχώρησε, μπορεί να ήταν σε διάσταση από το 2004 ως το Γενάρη του 2019 που τελικά πήραν διαζύγιο, όμως, η σχέση τους παρέμενε άριστη. Ώσπου το νήμα της ζωής της 43χρονης Φωτεινής, κόπηκε ξαφνικά και βίαια τα ξημερώματα της Κυριακής στο Λουτράκι.

Ο πρώην σύζυγός της, επιχειρηματίας στην Μύκονο, μίλησε στο Mega, για την μητέρα της κόρης του, η δολοφονία της οποίας, μαζί με τον φαρμακοποιό σύντροφό της στο Λουτράκι, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν, δουλευταρού ήταν, όλα καλά. Άσχετο ότι εμείς κάτι πήγε… δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήτανε μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος», δηλώνει ο ίδιος.

Όλο το βάρος του τώρα, έχει πέσει στο 20χρονο κορίτσι, που έχασε ξαφνικά, τη γη κάτω απ' τα πόδια της. Το στήριγμά της, την μητέρα της.

«Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Την μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσικό, φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει. Και για αυτό τη φέραμε (την 43χρονη) και Μύκονο βέβαια, για να είναι κοντά στην κόρη της», είπε ο πατέρας της 20χρονης.

Ο επιχειρηματίας, αναφέρεται ωστόσο, και στον άνθρωπο που οι αρχές αναζητούν από την πρώτη στιγμή, ως τον βασικό ύποπτο της διπλής δολοφονίας. Έναν άνθρωπο, για τον οποίο είχε πολύ άσχημη γνώμη.

Ο πρώην σύζυγος της 43χρονης Φωτεινής, μιλά με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Όλα αυτά τα χρόνια η επαφή τους ήταν στενή, μεγάλωναν μαζί το παιδί τους και πάντα ο ένας νοιαζόταν για τον άλλο. Κι εκείνος φρόντιζε, να μην της λείψει τίποτα.

«Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα. Εγώ της είχα αφήσει κάποιο μαγαζί. Από εκεί είχε κερδίσει κάποια χρήματα, και τώρα που είχε πάει στο Λουτράκι και κάτι που λένε για κάποια αγορά οικοπέδου και τα λοιπά, όλα αυτά προέρχονται…που της είχα δώσει χρήματα», λέει.

Στο πλευρό τόσο του επιχειρηματία όσο και της 20χρονης κόρης είναι από την πρώτη στιγμή συγγενείς αλλά και φίλοι, οι οποίοι προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν την τεράστια απώλεια.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη

Για τουλάχιστον έξι μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι.

Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της 43χρονης, που είναι από την Αλβανία, και ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές για σοβαρά αδικήματα. Ο βασικός ύποπτος ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, καθώς είχε συλληφθεί για υποθέσεις με ναρκωτικά και ληστείες.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στις αρχές διεύθυνση στον Πειραιά όπου υποτίθεται ότι ήταν η μόνιμη κατοικία του. Ωστόσο στην περιοχή δεν τον γνώριζε κανείς. Οι έρευνες συνεχίζονται και εστιάζονται στην Αθήνα, όπου οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχει βρει καταφύγει ο άνδρας.



via Ειδησεις https://ift.tt/3dG45VG

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη