Θρίλερ στην Κρήτη: Ψάχνουν τον βασικό ύποπτο για τη διπλή δολοφονία

flashnews.gr

Ένας άνδρας από το Μπανγκλαντές φαίνεται να είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 79χρονης και του 82χρονου στο Πασακάκι Κρήτης.

Ο άνδρας φαίνεται να νοίκιαζε το σπίτι όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο άτυχος 82χρονος, το οποίο ήταν ιδιοκτησία της 79χρονης. Ο αλλοδαπός φέρεται να είχε καιρό να καταβάλει ενοίκια στην άτυχη γυναίκα στην Κρήτη.

Ο άνδρας έχει φύγει εκτός Χανίων και τα ίχνη του αναζητούνται.

Η 79χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη το πρωί της Κυριακής, στο σπίτι της στα Πασακάκι, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας, ο 82χρονος σύντροφος της βρέθηκε νεκρός μέσα σε βαλίτσα, σε διαμέρισμα δίπλα από το σπίτι που κατοικούσε με την 79χρονη. Για τον 82χρονο είχε εκδοθεί silver alert.

Σύμφωνα με το flashnews, το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, που είναι δίπλα από το σπίτι, στο οποίο βρέθηκε στραγγαλισμένη η άτυχη γυναίκα.

Μάλιστα, ο 82χρονος εξαφανίστηκε πριν από την 79χρονη. Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε βγει για περίπατο και δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι, έτσι η 79χρονη βγήκε έξω και τον αναζήτησε και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή.

Οι αρχές συλλέγουν στοιχεία από το σημείο που βρέθηκε ο 82χρονος ενώ η βαλίτσα με το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου δεν έχει ανοιχτεί ακόμα.

Στο σπίτι έχουν βρεθεί κοσμήματα, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου. Τέλος, η κηδεία της 79χρονης, θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στις Μουρνιές.

Διαβάστε επίσης:

Nεκρός μέσα σε βαλίτσα εντοπίστηκε ο 82χρονος σύντροφος της ηλικιωμένης που στραγγαλίστηκε, ψάχνουν τους δολοφόνους



via Ειδησεις https://ift.tt/3muqAjh

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη