Ο Γιάννης Οικονόμου στις Λιβανάτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί εξαιτίας της κατάρρευσης της τιμής της ελιάς καλαμών

Η τοποθέτηση του βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου.

Στις Λιβανάτες συζήτησα με τους παραγωγούς της Λοκρίδας για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της κατάρρευσης της τιμής της ελιάς καλαμών. Μιλήσαμε για την ανάγκη στήριξης από το κράτος και τις ενέργειες που γίνονται προς την κατεύθυνση αυτή. 

Κυρίως όμως μιλήσαμε για αυτά που πρέπει να κάνουμε ώστε να έχει προοπτική η καλλιέργεια της ελιάς στη Λοκρίδα. Την αύξηση της ποσότητας και ενίσχυση της ποιότητας, την ανάγκη να αποκτήσει το προϊόν ταυτότητα και να διαφοροποιηθεί από αντίστοιχα του εξωτερικού και φυσικά την ανάγκη καλύτερης οργάνωσης των παραγωγών και πληρέστερης ενημέρωσης τους για τις αποθηκευμένες ποσότητες και τις τιμές διεθνώς. 

Η εκδήλωση οργανώθηκε από νέους παραγωγούς που επιχειρούν να ενώσουν το σύνολο των καλλιεργητών ελιάς καλαμών στην Λοκρίδα κάτω από μια ενιαία οντότητα.




Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη