Πυροβολισμοί στην Κάτω Αχαΐα, επιτέθηκε με καραμπίνα στον αδερφό του

Πυροβολισμοί στην Κάτω Αχαΐα, επιτέθηκε με καραμπίνα στον αδερφό του

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Κάτω Αχαΐα, το μεσημέρι της Τρίτης 13 Οκτωβρίου. Συμφωνα με το tempo24, ένας 52χρονος, επιτέθηκε στον 54χρονο αδερφό του - για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, - προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Το επεισόδιο έγινε μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια ο 54χρονος, έφυγε και πήγε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Εκεί τον ακολούθησε ο 52χρονος και άρχισε να τον απειλεί, ενώ πήγε στο αυτοκίνητό του και έβγαλε μια καραμπίνα.

Ο δράστης άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά του σπιτιού και όπως ήταν φυσικό, στην περιοχή επικράτησε πανικός. Από τους πυροβολισμούς έσπασε η τζαμαρία εξωτερικής πόρτας, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος και στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Η καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται τα δύο αδέλφια να είχαν προσωπικές διαφορές.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, βρσίκονται σε εξέλιξη.

Με πληροφορίες από tempo24.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3nQgWJh

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη