Τι γίνετε με τον αγωγό των λυμάτων στα Καμένα Βούρλα?

Μάθαμε ότι ο αγωγός έχει πρόβλημα, μάλιστα με την ανάρτησή του στο Διαύγεια ο Δήμαρχος μας λέει ότι υπάρχει ολική απόφραξη από την Τετάρτη 14/10 παρακαλώ.

Έκανε ο Δήμος μας λοιπόν μια απευθείας ανάθεση σε κάποιον Πολιτικό Μηχανικό Ετμεκτζόγλου Αθανάσιος, για την επισκευή του αγωγού με το διόλου ευκαταφρόνητο τίμημα των 85,000 euro.

Το μαθαίνει ο Τσώμος και κάνει προσφυγή γιατί λέει, που πας ρε δήμαρχε? Πως το κάνεις αυτό και δίνεις έργα κατά βούληση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση? Εμείς τι δουλειά κάνουμε? μπρίκια κολλάμε ?

Με αυτά και με αυτά, αναδιπλώνετε ο δήμος και φτιάχνει ως προβλέπεται τριμελή επιτροπή ώστε να εκτιμήσει όχι μόνο την προσφορά του Ετμεκτζόγλου αλλά και πιθανά να εκτιμήσουν και κάποια άλλη νέα προσφορά που θα κατατεθεί.

Και ερωτώ εγώ, έχει φτιαχτεί ο αγωγός σήμερα Σάββατο 17/10 ? αν όχι πότε θα φτιαχτεί? που πάνε τα λύματα στο μεσοδιάστημα? Ξέρει κανένας να μας πει?

Νομίζω είμαστε στο επίπεδοί 'βόηθα παναγιά' γιατί είχαμε πρόσφατα τον πανελλαδικό διασυρμό με αφορμή τους πρόσφυγες και κάποιοι μάλιστα έγραψαν ότι ούτε για κατούρημα δεν θα σταματάνε στα Καμένα Βούρλα, έχουμε τώρα και τον αγωγό.. που φανταστείτε τι έχει να γίνει αν προκύψει (ελπίζω όχι) ότι τα λύματα καταλήγουν στην θάλασσα. Δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό,

Αν γνωρίζει κάποιος ρε παιδιά κάτι για το θέμα ας μας ενημερώσει.



via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/3dBtIac
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη