«Αν βρεθεί κάτι θα φάτε χαστούκι»: Καταγγελία μητέρας για τα ΜΑΤ που κράτησαν τα παιδιά της

INTIME

Μητέρα κατήγγειλε στο Open TV ότι τα δύο της παιδιά που συμμετείχαν στη χθεσινή (15/10) μαθητική πορεία κρατήθηκαν από αστυνομικούς, ενώ απειλήθηκαν και με χαστούκια, χωρίς να συμμετέχουν στα επεισόδια. Μάλιστα βίντεο που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή δείχνει παιδιά να είναι περικυκλωμένα από ΜΑΤ και έναν καθηγητή να προσπαθεί α πείσει τους αστυνομικούς να τα αφήσουν ελεύθερα.

Χαρακτηριστική είναι η περιγραφή της μητέρας στο Open TV για το περιστατικό: «Τα παιδιά μου είναι 15 ετών. Όταν τελείωσε η πορεία πήγαν στο μετρό για να επιστρέψουν. Πήρα στις 12:30 και δεν απαντούσαν. Κάποια στιγμή τους βρήκα και το σήκωσε ο ανιψιός μου. Μου λέει μας κάνουν έλεγχο κλείνω. Νόμιζα ότι πρόκειται για έλεγχο στο μετρό» και συνέχισε:

«Τα παιδιά μου δεν είχαν ούτε τσαντάκι, ούτε σακίδιο. Οι αστυνομικοί τους έβγαζαν τα μπουφάν τους σήκωναν τις μπλούζες. Αν βρεθεί οτιδήποτε θα φάτε χαστούκι τους είπαν. Τους πήραν φυσικά τα στοιχεία. Δεν τους άφησαν να μας πάρουν τηλέφωνο, αν δεν είχαν επέμβει ένας καθηγητής και ένας βουλευτής θα μπορούσαν να είχαν συλληφθεί. Στο σημείο που ήταν τα παιδιά δεν υπήρχε κάποιο συμβάν» καταγγέλλει η μητέρα των μαθητών.



via Ειδησεις https://ift.tt/3iXNI7O

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη