Θεσσαλονίκη: Κλειστό μέχρι τη Δευτέρα το Δημοτικό Βρεφοκομείο «‘Αγιος Στυλιανός» λόγω κρούσματος κορονοϊού

Θεσσαλονίκη: Κλειστό μέχρι τη Δευτέρα το Δημοτικό Βρεφοκομείο «'Αγιος Στυλιανός» λόγω κρούσματος κορονοϊού

Κλειστό θα παραμείνει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 19/10/2020 το δημοτικό βρεφοκομείο "Άγιος Στυλιανός" του δήμου Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε ένα από τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται στον παιδικό σταθμό. Το βρεφοκομείο θα επαναλειτουργήσει από Δευτέρα.

Στον παιδικό σταθμό έγινε χθες απολύμανση, και σήμερα το βρεφοκομείο θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να καθαριστούν όλες οι επιφάνειες. Από τη Δευτέρα το δημοτικό βρεφοκομείο ανοίγει κανονικά εκτός από το τμήμα «Ήλιος», στο οποίο φοιτά το παιδάκι που διαγνώσθηκε θετικό στον ιό. Τα 15 παιδάκια (ηλικίας από έξι μηνών μέχρι 2,5 ετών) που ήταν στο ίδιο τμήμα με το παιδί θα μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, μαζί με τις δύο βρεφοκόμους  του τμήματος.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του βρεφοκομείου, Ιωάννα Σπανού το παιδάκι κόλλησε από τη μητέρα του, η οποία είχε συμπτώματα από την περασμένη Κυριακή κι η οποία συνέχισε να στέλνει το παιδί στον παιδικό.  Στον παιδικό σταθμό πηγαίνουν 75 παιδιά. Από φέτος λειτουργούν 2 τμήματα νηπιαγωγείων με 35 παιδιά στο σύνολο, ενώ στην κλειστή δομή διαμένουν 19 παιδιά.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/3nWAnk0
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη