Αποκάλυψη για τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο, φωτογραφικά ντοκουμέντα

Mega / live news

Αναστάτωση είχε προκαλέσει στις 26 Σεπτεμβρίου στο Καστελόριζο, η βεβήλωση της ελληνικής σημαίας που είναι ζωγραφισμένη σε βράχο σε πλαγιά βουνού στο νησί, με κόκκινες μπογιές. Πώς όμως έγινε η επίθεση;

Βρέθηκαν τα μπαλόνια με την κόκκινη μπογιά που βεβήλωσαν τη σημαία στο Καστελόριζο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το Mega στην εκπομπή LIVE NEWS, αξιωματικοί της κρατικής ασφάλειας Ρόδου που πήγαν στο ακριτικό νησί, αλλά και άνδρες της ασφάλειας από την Αθήνα, κατέληξαν στο ότι η επίθεση έγινε με μπαλόνια γεμάτα με κόκκινη μπογιά και έπεσαν από το drone που είχε πετάξει πάνω από το σημείο.

Παράλληλα, όλα δείχνουν την τουρκική πλευρά, καθώς στο νησί δεν υπήρξε αγορά μπαλονιών ή κόκκινης μπογιάς εκείνο το διάστημα, όπως έδειξε η έρευνας της ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι από το drone που πετούσε πάνω από το σημείο την ημέρα της επίθεσης στο Καστελόριζο, ακουγόταν ο τουρκικός εθνικός ύμνος.



via Ειδησεις https://ift.tt/2GZ2H4j

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη