Γλέντι με χορούς σε μπαρ στο Παγκράτι παρά τους περιορισμούς

pexels

Ενώ οι λοιμωξιολόγοι προειδοποιούν ότι σε λίγο η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού θα είναι αδύνατο να ελεγχθεί, κάποιοι συνεχίζουν να αγνοούν τον κίνδυνο με τον οποίο είμαστε αντιμέτωποι.

Οι χοροί πάνω στο μπαρ, ο ένας πάνω στον άλλον και η διασκέδαση στα ύψη συνεχίζονται, παρά τα νέα περιοριστικά μέτρα.

Κολωνάκι: Ξυλοκόπησαν φοιτητή που κατήγγειλε συνωστισμό

Ένας 20χρονος φοιτητής κατήγγειλε στην αστυνομία τον συνωστισμό που επικρατούσε σε νυχτερινό μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν ο ίδιος. «Δεν τηρούνταν τα μέτρα και ήταν όλοι όρθιοι. Πριν φύγω έκανα μια κλήση στην αστυνομία και μάλιστα βγαίνοντας ρώτησα έναν άνθρωπο που δούλευε εκεί, ποια είναι η διεύθυνση του μαγαζιού» ανέφερε.

Όταν αποφάσισε να φύγει, τον περικύκλωσαν κάποιοι σωματώδεις άνδρες και άρχισαν να του ζητούν το λόγο, ενώ μετά από λίγο, εμφανίστηκε ένας ψηλός αδύνατος άνδρας που φορούσε αθλητικό τζάκετ και άρχισε να γρονθοκοπεί τον φοιτητή.

«Με πλησιάζει και αρχίζει να μου ρίχνει μπουνιές στο πρόσωπο, ενώ εγώ προσπαθούσα να αμυνθώ». Για καλή του τύχη, εκείνη τη στιγμή κατευθύνθηκαν προς το μέρος του άνθρωποι της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το Mega, σε ένα άλλο γνωστό καφέ-μπαρ στο Κολωνάκι, μπήκε λουκέτο καθώς λειτουργούσε μετά τα μεσάνυχτα. Μετά τις 12 οι πελάτες μετακινούνται από τη σάλα στον… ακάλυπτο χώρο, τον οποίο είχαν διαμορφώσει ανάλογα με στέγαστρο, ώστε να συνεχίζουν τη διασκέδασή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ωρες.

Ένας πελάτης που δεν ήταν σύμφωνος με αυτή την τακτική, φέρεται να τηλεφώνησε στην Αστυνομία και να κατήγγειλε την παρανομία, ενώ μετά από έφοδο της Αστυνομίας, το μπαρ σφραγίστηκε και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στους ιδιόκτητες.



via Ειδησεις https://ift.tt/2HJXQEH

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη