Νέο «φιάσκο» για Παναθηναϊκό, τον ισοφάρισε ο Βόλος στις καθυστερήσεις!

eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να επικρατήσει ούτε του Βόλου, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) στο 92' και έμεινε στους τρεις βαθμούς μετά από πέντε παιχνίδια.

Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό ήταν η νίκη, επομένως δικαιολογείται η επιφυλακτική αντιμετώπιση του 1ου ημιχρόνου από τον Λάζλο Μπόλονι και τους παίκτες του. Το παράδειγμα με τον Άρη και τον ΟΦΗ, όπου το Τριφύλλι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ είναι κοντά.

Ο Βόλος αποτελεί μία ομάδα που βγάζει επιθετικότητα και το απέδειξε σε στιγμές όπως στο 12', όπου μετά το λάθος του Χατζηγιοβάνη ο Ουάρντα συνεργάστηκε με τον Φεράρι για να απομακρύνει το σουτ του ο Διούδης.

Οι Πράσινοι, με κύριο εκφραστή τον Καρλίτος, απείλησαν την εστία του Γκαραβέλη σε 1-2 περιπτώσεις. Χωρίς αποτέλεσμα όμως, με το 0-0 να μένει φυσιολογικά στο 45λεπτο.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/3mkLP7a

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη