Κορονοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων και στην Κύπρο, τα περισσότερα από την αρχή της πανδημίας

Κορονοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων και στην Κύπρο, τα περισσότερα από την αρχή της πανδημίας

Ο κορονοϊός σαρώνει και στην Κύπρο. Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (30.10.2020) 166 νέα κρούσματα, τα περισσότερα από την έναρξη της πανδημίας.

Ο κορονοϊός προχωρά ακάθεκτος και στο νησί της Αφροδίτης, όπως καταδεικνύουν οι αυξανόμενοι αριθμοί ημερήσιων μολύνσεων. Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3.672 εργαστηριακών διαγνώσεων, τα 166 βρέθηκαν θετικά στον Covid19.

Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Κύπρο ανέρχεται στα 4.217.

Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 22 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων τα τρία στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Επιπλέον, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας παραμένουν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τέσσερις ασθενείς, ενώ άλλα οκτώ άτομα νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ



via Ειδησεις https://ift.tt/2Gd5eYm

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη