Εφιαλτική πρόβλεψη Βατόπουλου: Θα αυξηθούν διασωληνώσεις και νεκροί στην Ελλάδα

Εφιαλτική πρόβλεψη Βατόπουλου: Θα αυξηθούν διασωληνώσεις και νεκροί στην Ελλάδα

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στις υγειονομικές αρχές το αρνητικό ρεκόρ των 667 κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφηκε την Τρίτη εκ των οποίων τα 250 εντοπίζονται στη Αττική και τα 125 στη Θεσσαλονίκη.

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη λήψη τοπικών μέτρων στις επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές όπως είναι τα Γιάννενα, η Καστοριά, η οι Σέρρες και η Βοιωτία.

«Οι εστίες είναι πολλές. Η πυρκαγιά έχει πολλά μέτωπα», τόνισε ο καθηγητής μικροβολιογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος μιλώντας στο Σκάι και πρόσθεσε πως όσο αυξάνοντα τα κρούσματα μετά από κάποιες ημέρες «θα αυξηθούν διασωληνώσεις και νεκροί».

Επίσης, μιλώντας για τα ποιοτικά δεδομένα της έξαρσης της πανδημίας είπε ότι «η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι σχετικά μικροί και οι νέοι με τη σειρά τους μεταδίδουν τον ιό σε μεγαλύτερους».



via Ειδησεις https://ift.tt/2HmyWKZ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη